https://geng.nl/opdrachtgevers/
Günther + Van Grinsven

Voor opdrachtgevers

Günther + van Grinsven is al 25 jaar expert in het invullen van C-level rollen en sleutelposities op directieniveau in commercie en general management in FMCG, Retail en consumer goods. Wij werken nationaal en internationaal, voor zowel multinationals als familiebedrijven, investeerders en bedrijven in handen van private equity.

Onze werkwijze
Wij leveren maatwerk om aan uw specifieke wensen te voldoen. Van onze C-level kandidaten kunt u verwachten dat zij beschikken over de capaciteiten en ervaring om uw organisatie de gewenste toekomstbestendige impuls geven. In het selectieproces kijken wij naar ervaring en vakkennis, maar ook naar motivatie, competenties, persoonlijkheid, de chemie met directie en bestuur en de fit met de bedrijfscultuur. Ook na een plaatsing houden we contact, zowel met u als opdrachtgever als met onze geplaatste kandidaten. Wij zijn pas tevreden als een kandidaat lange tijd succesvol is.

Ons netwerk
Wij hebben een actueel en goed onderhouden netwerk op elk niveau: van C-level tot starters. Wij bemiddelen talent vanaf de eerste stappen in hun carrière en gaan een langdurige relatie aan. Met onze gespecialiseerde labels op elk functieniveau begeleiden wij de leiders van de toekomst na hun studie naar C-level niveau.

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

___________________________________________________________________________________________________

Günther + van Grinsven, People Select en People Select Young Professional zijn labels van hetzelfde bureau.

 

© 2023 Günther + Van Grinsven - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@geng.nl - 030 63 509 63