https://geng.nl/over-ons/over-ons/
Günther + Van Grinsven

Over ons

Günther + van Grinsven Executive Search werkt in FMCG en Retail, nationaal en internationaal, voor zowel multinationals als familiebedrijven en  private equity owned companies, aan de invulling van key positions op senior management en directie niveau in commercie, HR en general management.

"Wij zijn er van overtuigd dat je succesvol bent in executive search door greep te hebben op de arbeidsmarkt. Insights en focus zijn key. Wij hebben daarom een exclusieve focus op FMCG en Retail en werken met gespecialiseerde consultants die in nauw contact staan met de voor hun werkgebied relevante pool van topkandidaten."

De vier door Evelyn Günther en Job van Grinsven opgerichte bureaus bedienen hun opdrachtgevers in FMCG en Retail van starter tot CEO. Dit geeft een unieke expertise in de FMCG en Retail.

Günther + van Grinsven is sinds 2002 sponsor van het Nationaal Food Congres, lid van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Handel (FNLI) en de EFMI Food Executive Council (EFEC).

Geschiedenis
Job van Grinsven en Evelyn Günther hebben in 1995 Günther + van Grinsven Executive Search opgericht met de focus op senior management en directiefuncties in FMCG en Retail.

In 1998 hebben zij  People Select Executive Search & Interim opgericht voor functies op het niveau van professionals en managers, ook met de focus op FMCG en Retail.

n 2007 hebben zij, om bij te dragen aan het duurzaam versterken van de branche, het campus recruitmentbureau Leading Talent opgericht, het bureau voor stages, starters en young talent development programs in FMCG en Retail. Om  young professionals met 0 tot 4 jaar ervaring effectief te werven is in 2016 het innovatieve recruitmentbureau People Select Young Professional gestart. Eind 2017 is Leading Talent opgegaan in People Select Young Professional.


 Sinds 2011 is Josceline Bogaers mede-eigenaar en geeft zij leiding aan People Select Executive Search & Interim.

Om  young professionals met 0 tot 4 jaar ervaring effectief te werven is in 2016 het innovatieve recruitment bureau People Select Young Professional gestart.

© 2019 Günther + Van Grinsven - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@geng.nl - 030 63 509 63