https://geng.nl/over-ons/over-ons/
Günther + Van Grinsven

Over ons

Günther + van Grinsven Executive Search werkt nationaal en internationaal - voor zowel multinationals als familiebedrijven en private equity owned companies - aan de invulling van key positions op senior management en directieniveau in commercie en general management.

"Door de gebundelde ervaring van gespecialiseerde consultants met een track record in het vakgebied of de branche biedt Günther + van Grinsven de beste trusted advisors voor uw opdrachten."

Günther + van Grinsven is sinds 2002 sponsor van het Nationaal Food Congres, lid van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Handel (FNLI) en de EFMI Food Executive Council (EFEC).

___________________________________________________________________________________________________

Günther + van Grinsven, People Select en People Select Young Professional zijn labels van hetzelfde bureau.

___________________________________________________________________________________________________

Geschiedenis

2019: Josceline Bogaers wordt volledig eigenaar van het bureau en neemt de leiding over alle labels: Günther + van Grinsven, People Select Executive + Interim Search en People Select Young Professional. Oprichters Van Grinsven en Günther blijven aan het bureau verbonden in een adviserende rol.

2016: Oprichting van recruitmentlabel People Select Young Professional, het label dat is gespecialiseerd in het duurzaam werven van young professionals tot 4 jaar werkervaring.

2011: Josceline Bogaers wordt mede-eigenaar en neemt de leiding over People Select.

2007: Start campus recruiter Leading Talent, een label dat bijdraagt aan het duurzaam versterken van de branche. Dit label bemiddelt bij stages, starters en young talent development programmes. Leading Talent gaat eind 2017 op in People Select Young Professional.

1998: Toevoeging van het label People Select voor functies op het niveau van directors, managers en professionals.

1995: Oprichting Günther + van Grinsven Executive Search door Job van Grinsven en Evelyn Günther. Bureau met focus op het senior management en directiefuncties in FMCG en Retail.

 

 

© 2022 Günther + Van Grinsven - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@geng.nl - 030 63 509 63